Hvalpe født 9 juni 2016


Mor: Cairn-Bechgaard Hildegun

Far: Ken Sigel's Chivas Regal Royal SalutGirlpower: 5 dejlige cairnterrie-piger i forskellige brindlede farver.

De vokser op i et hjem med 4 voksne cairnere og de møder mange hunde af forskellige racer, idet vi har privat hundepasning. Vi er meget sociale mennesker og døren er altid "åben" for voksne og børn. Vores egne hunde kan med alt og alle, og den samme tilbagemelding får vi fra de hvalpe, vi hidtil har opdrættet..

Vi gør meget ud af, at hvalpene præges/socialiseres på alle måder, så de er klar til at møde verden udenfor, når de forlader os. Det er vigtigt for os, at opdrætte sunde, robuste hunde, der lever op til racestandarden og vi efterlever på alle måder DKK's etiske regler. Vi har både udvendig og indvendig legegård, ligesom de får masser af leg i hele hjemmet samt i vores store hundevenlige have. De har stamtavle i DKK, reg. i Dansk Hundereg. Chippet, vacc. Orme/loppekur, hvalpesele, ekstra foder + hvalpepakke, 2 gratis hvalpetrim, 1 års medlemsskab af Dansk terrier klub.


29.7.2016

Pigerne er nu 50 dage gamle og der er fuld knald på. Når de er vågne,kan vi lige så godt først som sidst, sætte dem ud på stuegulvet. Vi kan selvfølgelig også vælge PIGEKORET, for de jamrer konstant til de kommer ud.

Iøvrigt har Athene allerede fundet ud af at kunnje kravle op af volierenettet og ud i stuen.

De tumler i stor stil med hinanden og tager ikke notits af, at der er andre hunde udover vores egne - uanset størrelsen. Ind imellem vil de dog gerne lege med de voksne hunde og nogle gange lykkes det.

Vi er også der hvor snørrebånd, fritstående sko, tæer og andet er et oplagt mål for hvalpene - og al gang rundt i huset foregår med øjnene rettet mod gulvet, for den fart hvormed de render rundt med, betyder at al tro om, at vide hvor de befinder sig, godt kan pakkes sammen.

De charmer alt og alle og frygter ingenting - ja ingen tvivl om at det er cairnterrierer ;-)


Ørerne er begyndt at rejse sig, hvilket kun gør det frække look endnu mere charmerende...


Mandag den 1. august hedder det dyrlæge besøg: Chip, Vaccination og sundhedstjek


1.8.2016

De er nu chippet og vaccineret og dyrlægen har lavet sundhedsattest og han synes de er meget sunde og meget fine


Pr. 14. august er alle hvalpe flyttet hjemmefra og de beriger nu deres nye familier med deres charme og gåpå-mod.22.7


Asteria

27.7


Asteria, Aphrodite og Athene

27.7


Athene

27.7


Athene

27.7


Mor Hilde og Aphrodite

27.7


Ananke

27.7


Athene

27.7


Aura

27.7


Aphrodite